deurne leeft ter rivierenhof gevel
Woensdag: 12u00-23u00
Donderdag: 12u00-23u00
Vrijdag: 12u00-23u00
Zaterdag: 12u00-23u00
Zondag: 12u00-23u00

Meer info over het bedrijf

Passie voor de eerlijke keuken met zicht op het Rivierenhof

Zaakvoerder Colin en zijn vrouw Kelly toverden de voorbije 7 jaar Ter Rivierenhof om tot een gesmaakt restaurant. Hét centrale ingrediënt? Een vurige passie voor koken en gastvrijheid.

Het is die combinatie die deze taverne uniek maakt. Al van bij de entree merk je: hier ben ik van harte welkom. Bovendien is de nabijheid van park Rivierenhof een grote troef. Vanop het terras in de zomer hoor je het ruisen van de bomen. Maar ook in de winter zorgt het voor een fabuleuze sfeer.

Het zit ‘m in de details

Oog hebben voor details maakt het verschil. Je kinderen krijgen hun gerecht als jij van je voorgerecht geniet – zodat ze niet te lang moeten wachten en jij rustig kan eten. Ouderen en mensen met een beperking worden op maat geholpen als dat nodig is. Je jas wordt aangenomen als je aankomt, en weer overhandigd als je vertrekt.

Bereidingen volgens de regels van de kunst

We bereiden alles volgens klassieke receptuur, met oog voor de beste kwaliteit. Chateaubriand wordt aan tafel uitgeserveerd. Alles wordt in huis én vers bereid. In het wildseizoen braden we onze fazant op karkas en wordt hij zo aan tafel gebracht.

En voldoet iets niet aan onze hoge eisen? Dan wordt het niet geserveerd. We zijn streng voor onszelf én onze producten. En dat merkt u – bij elke hap.

Een service voor de klant

We luisteren altijd goed naar onze klanten. Je wensen, allergieën en voorkeuren worden met zorg gerespecteerd. Zodat iedereen de kans krijgt om écht te genieten van zijn of haar gerecht.

Smaakt dat naar meer? Je kan ons vakmanschap ook inhuren voor je feest of event. Onze cateringdienst is bijzonder flexibel: van het leveren van bereide gerechten tot het koken ter plaatse. Ook feesten in het restaurant zijn mogelijk – zelfs op onze sluitingsdagen maandag en dinsdag (vanaf 20 personen).

Heb je honger gekregen van deze pagina?

Colin en Kelly zijn altijd zelf aanwezig. Heb je vragen of wil je speciale verzoeken bespreken? Spreek hen gerust aan, ze staan voor je klaar.

Kom het zelf ontdekken: reserveer je tafel online!

Klantervaringen

deurne leeft peter arnouts
Peter Arnouts
Via Facebook
deurne leeft leentje geerinckx
Leentje Geerinckx
Via Facebook
deurne leeft geen foto
Elly Mincier
Via Google

Ik raad gewoon iedereen die ik ken Ter Rivierenhof aan het is van de eerste tot de laatste minuut genieten...

Peter Arnouts
Via Facebook

Voor de eerste maal gaan eten en het was super, vooral de bediening gaf ons een gevoel van trouwe klant wat voor ons geweldig is en ze hebben ons zeker als klant bij. Proficiat.

Leentje Geerinckx
Via Facebook

Klassieke zaak qua interieur, maar netjes en proper. Vriendelijke bediening, ruime kaart. Het eten was verzorgd en prijs/kwaliteit zit top. Een aanrader in Deurne!

Elly Mincier
Via Google