deurne leeft brasserie alegria ter rivierenlaan
Dinsdag: 17u00-23u00
Woensdag: 12u00-23u00
Donderdag: 12u00-23u00
Vrijdag: 12u00-23u00
Zaterdag: 12u00-23u00
Zondag: 12u00-23u00

Meer info over het bedrijf

Op de Ter Rivierenlaan, aan rondpunt nr 2, bevindt zich Brasserie Alegria Portugal.

We worden met een brede Portugese glimlach onthaald in een sober maar mooi interieur. Teresa brengt ons naar ons tafeltje. Met haar 10 jaar ervaring in de horeca hoopt ze hier met haar familiebedrijf een succesverhaal te schrijven. Met op de kaart zowel Portugese specialiteiten als cote à l’os met frieten aan democratische prijzen zou dat wel eens kunnen lukken.

Je kan er alle dagen terecht behalve de maandag, open vanaf 11 uur tot 23u. Tussen 11u en 15u kan je er terecht voor o.a. een dagschotel aan 12€ (Belgische keuken afgewisseld vis en vlees) en vanaf 17u is de keuken weer open voor de kaart.

Er wordt ook gebak gepland voor bij de koffie in de namiddag. Op termijn zal de brasseriekaart uitgebreid worden. Wij proefden er de typisch Portugese cataplana met een echt lekkere Portugese huiswijn aan 18€.

Ook het terras zal geopend worden vanaf het voorjaar. Hopelijk heeft Deurne er een goed draaiende horecazaak bij. Wij wensen Teresa alvast veel succes!

Klantervaringen

deurne leeft ana maria garcia rdorigues
Ana-maria Garcia Rodrigues
Via Facebook
deurne leeft geen foto
Martine De Schutter
Via Facebook
deurne leeftander peto
Xander Petö
Via Google

Een Portugees pareltje in Deurne ? Een mooie propere zaak waar je met de glimlach wordt ontvangen. Eten is er lekker en met zelf gesneden verse frietjes? Eu gosto imenso!

Ana-maria Garcia Rodrigues
Via Facebook

Vriendelijke bediening, heerlijke gerechten

Martine De Schutter
Via Facebook

Zeer lekkere gerechten, kraakverse vis én smakelijk vlees. Mooi interieur en gezellige sfeer. Minpuntje is de wachttijd van de gerechten, ik hoop dat hier verbetering mogelijk is. Ik kom alleszins terug, hopelijk verdient de zaak dan vijf sterretjes! ?

Xander Petö
Via Google