The Diamonds met Ann Van Den Broeck

Meer info over het evenement

The Diamonds is een 4-koppige formatie van twee dames en twee heren. Ann Van den Broeck – “The Leading Lady” van de groep – wordt bijgestaan door 3-super-vocalisten. Afhankelijk van de beschikbaarheid verschijnen naast Ann Van den Broeck voor u op het podium :
Shana Pieters of Helle Vanderheyden en hun tegenpolen Laurenz Hoorelbeke, Sven Tummeleers, Juan Gerlo of Floris Devooght.
Zij worden begeleid door een band van 5 muzikanten onder de muzikale leiding van Thomas Vanhauwaert, die ook de arrangementen voor zijn rekening nam.
Deze topartiesten studeerden allemaal af in de richting muziektheater en musical. Ze vertolkten hoofdrollen in grote musicals, zongen de pannen van het dak als frontzanger(es) in shows en op concerten, spraken en zongen animatiefilms in en lieten hun creativiteit de vrije loop in eigen producties.
Met een zorgvuldig uitgekozen programma met grote hits uit de jaren ’60-’70 leggen ze hun publiek in de watten. Je herkent ongetwijfeld elk nummer en zal het waarschijnlijk niet kunnen laten om lekker mee te neuriën op deze nostalgische melodieën.
Zij putten uit het repertoire van o.a. Dalida, Paul Anka, Neil Sedaka, Franky Avalon, Dionne Warwick,
Jo Leemans, Diana Ross, Joe Dassin, Petula Clark, Rob de Nijs, Willeke Alberti, Sandie Shaw, France Gall, Donny & Marie Osmond, Michael Jackson, The Ronettes….