deurne leeft kim van der vorst tpalijs fotoshoot corona steunen ondernemers in deurne lockdown

In navolging van de Boomse fotograaf Jo de Groote, doet Kim Van der Vorst uit Deurne een oproep.

De Deurnese wil alle lokale horecazaken in de kijker zetten, samen met hun personeelsleden. Daarbij wil ze duidelijk maken hoeveel mensen er vandaag nog aan de slag kunnen blijven en hoeveel er technisch werkloos zijn geworden.

Jo De Groote in HLN.be:

Bij een gesloten café of restaurant wil ik voor elk personeelslid dat er normaal werkt, een lege stoel voor de voorgevel plaatsen. Bij een restaurant dat nog takewayw doet, wil ik het nog werkende personeel op foto zetten en lege stoelen gebruiken voor de mensen die technisch werkloos zijn.

Over waarom Kim Van der Vorst zich wil aansluiten bij deze actie is ze duidelijk:

Ik wil de horeca een hart onder de riem steken. Ze in de picture zetten tijdens deze moeilijke periode, maar wel met nadruk dat ze het moeilijk hebben en daarom alle soorten steun belangrijk is. Ook de visuele steun als eerbetoon.

Geintereseerden kunnen Kim vanaf 01/11 tot en met 08/11 contacteren. Aanmelden gebeurt via kim@focus4memories.be of via de Facebookpagina Focus 4 Memories.

Een overzicht van horecazaken in Deurne kan u hier vinden: https://www.soshorecadeurne.be/

*Deze actie verloopt coronaproof: de reeks zal volledig buiten genomen worden op een veilige afstand, met mondmaskers wanneer nodig en steeds met minder dan 4 personen.