deurne leeft rommelmarkt gallifortlei  juli koers in deurne()

Na maanden in ons kot te zitten organiseert RABC (Royal Antwerp Bicycle Club) op zondag 4 juli de 2-districtenpijl. Een koers die vertrekt in Ekeren en na een traject in Deurne Noord zijn finish kent in de Boshovestraat.

Een dag vol koers waar winkelvereniging Gallifort graag extra nevenactiviteiten rond organiseert. Een feestmarkt in het eerste deel van de Gallifortlei met eet- en drinkkraampjes, maar ook onze lokale ondernemers uit Deurne zullen aanwezig zijn!

Planning:

Rommelmarkt:

Ontdek wat zich de afgelopen maanden heeft weten schuil houden op de verschillende zolders. Van de betere antiek, vintage en curiosa! Van hobbyliefhebbers tot platenboeren en fashionista’s…. ieders vindt er zijn ding.

Meedoen als standhouder?

Schrijf je snel in via onze website: https://www.gallifortlei.be/rommelmarkt/
Een standplek kost 15 euro voor 3 meter. Om social distance te bewaren zijn standplaatsen minimum 3m lang (variabele) op 2,5m diep (vaste waarde). Let op de plaatsen zijn beperkt!

Voorzitter van de winkelvereniging Alain Hoeckx is enthousiast:

We gaan voor een gezellige en geslaagde familiedag. Na elkaar zo lang niet gezien te hebben is het tijd om elkaar weer te ontmoeten. Er is een springkasteel, verschillende optredens en er zijn eet-en drankkraampjes. En dan is er ook nog de koers die door gans Deurne Noord fietst! Een dag om niet te missen dus.

Eten en drinken:

Onze Deurnese ondernemers zorgen voor verschillende kraampjes en verruimd terras:

Een dag om van te genieten met gans het gezin. Voor ieders wat wils. Samen klinken we op de vrijheid!