deurne leeft magazine hypotheekvoordeel herentalsebaan geld lenen christel voet

De Belg wordt geboren met een baksteen in z’n maag. Houden zo! Want dankzij Hypotheekvoordeel maak je van die baksteen het huis van je dromen.

Al meer dan 30 jaar helpt dit kantoor iedereen in Deurne op weg naar z’n eigen huisje. Met voordelige hypothecaire leningen die perfect passen bij je project.

Maak snel werk van je woondroom

Van “Welkom bij Hypotheekvoordeel” naar “Yes, we hebben de sleutels van onze eigen woning”? Lang hoeft dat niet te duren. Deze professionals staan namelijk bekend om hun snelle service en oplossingen op maat. Dat werkt zo: Hypotheekvoordeel speurt de markt af naar de woonlening die precies bij jou past.

Ze zijn niet gebonden aan één bank of aanbieder. Waardoor ze simpelweg de beste deal voor jouw unieke situatie zoeken – én vinden. Wist je trouwens dat ze bestaande leningen ook overnemen en omzetten naar een meer betaalbare variant?

Ga eens langs op dé Herentalsebaan

Resultaat: je bent gesteld met de goedkoopste oplossing, zonder dat je er andere bankproducten bij moet nemen. Benieuwd wat dat voor jou kan opleveren? Surf dan naar de website van Hypotheekvoordeel en bereken het zelf al een keertje. Maar als je echt zicht wilt krijgen op de mogelijkheden, ga je best toch eens langs. Je afspraak is zo gemaakt, je kan er meteen terecht.

Hypotheekvoordeel, Herentalsebaan 145 – 03 346 03 46 & www.hypotheekvoordeel.be
Let op, geld lenen kost ook geld.

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: