deurne leeft scarabee magazine ellen boyens

Af en toe jezelf verwennen, daar moet je tijd voor maken. Als je na die verwenbeurt ook nog eens stralend weer naar buiten gaat?

Dan ben je vast bij Schoonheidsinstituut Esthetic Scarabee geweest. Dé professionele schoonheidsspecialisten van Deurne. Met experts voor elk deel van je lichaam, van top tot teen. Al 40 jaar lang leggen zij Deurne in de watten, met behandelingen waar je helemaal van opkikkert.

Prachtig resultaat gegarandeerd

Zaakvoerster Ellen – die trouwens zelf in Deurne is opgegroeid – nam de zaak in 2008 over van de oprichters. Sindsdien bouwde ze haar team uit met tal van specialisten.

Schoonheidsbehandeling, een massage, advies rond kleur en stijl, make-up of een laserontharing? Dankzij dit instituut haal jij je beste zelf zonder problemen naar boven.

Full-service in schoonheid en uitstraling

Bij Esthetic Scarabee krijg jij de beste behandelingen, op elk gebied. Da’s niet gelogen. Want in 2021 werd deze zaak verkozen tot “Beste Schoonheidsinstituut van het Jaar”! De opleidingen die het team volgt in binnen- en buitenland, zitten daar wellicht voor iets tussen. Een topservice, een zalige ervaring én een geweldig resultaat, dat mag je hier verwachten.

Benieuwd hoe dat voelt? Boek zelf jouw sessie bij schoonheidsinstituut Esthetic Scarabee – en laat je maar eens goed verwennen in het hartje van Deurne.

Esthetic Scarabee, Turnhoutsebaan 111 – 03 324 61 55 & www.esthetic-scarabee.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: