deurne leeft magazine bodega gust august van de wielelei

Als je binnenstapt bij Bodega Gust, komt het water je al in de mond. Albondigas! Calamares! Sappige burgers waar de smaak vanaf spat! Als je eens gezellig onderuit wilt zakken met vrienden of familie, is dit de plek voor jou.

Maak een reis door de Spaanse keuken, proef van een Italiaanse pasta, zet je tanden in een malse steak – of spring binnen voor een drankje en een hapje. Heerlijk binnen, of zalig buiten op het terras.

Culinair tripje rond de wereld

Bodega Gust is uniek in Deurne. Er is geen andere plek waar je zo kan genieten van de smakelijkste gerechten uit keukens van over de hele wereld. Al 38 jaar bouwt de zaakvoerder van dit uitstekende restaurant aan de horeca-weg. En dat proef je in elke hap.

Wat je kan verwachten? Bieren op tap, smaken uit verschillende continenten, een warme sfeer, een gezellig interieur en bediening met de glimlach. Meer moet dat niet zijn, toch?

Eten bij Bodega Gust, da’s een must!

Ga Bodega Gust uitproberen met de groeten van Deurne Leeft! Magazine. Reserveer binnen de maand je plekje, ga genieten en ontvang een gratis glas Moortgat van ’t vat of een lekkere koffie na je etentje.

Bodega Gust, August van de wielelei 1 – 03 344 00 55 & www.bodega-gust.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: