deurne leeft ariane van dooren advocate ter rivierenlaan magazine

Een goeie advocaat, die heb je beter vroeg dan laat. Het is een slogan die duidelijk maakt dat je beter vroeg ingrijpt als er juridische problemen dreigen. Vaak zijn er dan meer mogelijkheden om tot oplossingen te komen.

Deurnese roots

Ariane kent ons district en haar inwoners door en door. Wist je dat ze zelf 10 jaar schepen is geweest in Deurne? Het bracht haar veel onder de mensen. Deurnese roots heeft ze daarnaast bij de vleet. Haar vader had vele jaren zijn dokterspraktijk aan de Ter Rivierenlaan, terwijl haar grootvader jarenlang apotheker was aan de Gallifortlei. Haar eigen advocatenkantoor werd opgericht in 2002.

In der minne als het kan, voor de rechtbank als het moet

Als je bij advocaten denkt aan vurige pleidooien voor de rechtbank, dan heb je gelijk. Soms is procederen echt nodig. Maar soms is het simpelweg het beste om de zaken in der minne te regelen. Op basis van het dossier én in samenspraak met de cliënt, ontwikkelt Ariane Van Dooren de meest uitgelezen aanpak voor de zaak.

Een eerlijke dienstverlening die écht verder helpt

Als je op zoek bent naar een advocaat die heldere antwoorden geeft, je dossier altijd nauwkeurig opvolgt en je voorziet van het beste advies, dan bel je dus best eens naar advocaat Ariane Van Dooren. Zelf is ze actief in meerdere praktijkdomeinen (huur, mede-eigendom, familierecht – meer informatie op www.advocaatvandooren.be). Als een juridisch probleem niet tot haar praktijkdomein behoort, dan zal ze doorwijzen naar een advocaat die uw dossier ter harte kan nemen.

Ariane van Dooren, Rer Rivierenlaan 229 – 03 326 96 30 & www.advocaatvandooren.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: