deurne leeft studio fie sofie blanckaerts

Sommige dingen wil je nooit nog vergeten. Momenten in het leven die in je hart zitten, de mensen die je graag ziet. Op die momenten denk je natuurlijk automatisch aan Studio Fie.

Deze fotostudio in Deurne legt jouw prachtige herinneringen vast op de gevoelige plaat. In de studio in Kasteel Rivierenhof, of tijdens een fotosessie in het majestueuze park errond.

Relax, kijk eens naar het vogeltje!

Een fotoshoot is een geweldige belevenis. En het beste is: je hoeft helemaal niet nerveus te zijn. Bij Studio Fie word je namelijk ontvangen in een relaxte sfeer. Iedereen voelt zich op z’n gemak, heeft een plezierige tijd en dan… drukt de fotografe op het perfecte moment op haar knopje. Het resultaat: foto’s die het moment perfect weergeven. Herinneringen voor het leven.

Voor elke mijlpaal de juiste shoot

Dus, voor welke mijlpaal wil jij graag een prachtige fotocollectie? Samen met je partner, of met de kids erbij? Van je pasgeboren baby, of vier generaties in de familie samen op één kiekje? Binnen in de professionele fotostudio met een leuk decor op de achtergrond, of buiten in het Rivierenhof?

De persoonlijke aanpak van Studio Fie is jouw garantie op memorabele foto’s. Ook de kids voelen zich meteen thuis bij deze fotografe. Absoluut de moeite om uit te proberen (en hélemaal niet duur)!

Every picture tells a story

Vertel eens, welk verhaal wil jij laten inkaderen? Vertel het gerust aan Studio Fie en boek jouw persoonlijke fotoshoot! Laagdrempelig, toegankelijk en met een warme, persoonlijke aanpak.

Studio fie, Turnhoutsebaan 244 (kasteel rivierenhof) – 04 98 84 70 44 & www.studio-fie.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: