deurne leeft deurne centrum winkeliersvereniging alain hoeckx

Dan zie ik de lichtjes, váááán de… Gallifortlei? Tja, toegegeven: zo wandelden sommigen al zingend doorheen de straten tijdens de afgelopen eindejaarsperiode.

De stemmige kerstverlichting in Deurne Centrum werd als een gezellig dekentje over het hart van ons district gelegd. En dat was maar één van de vele verwezenlijkingen van de organisatie.

Vroeger kende je de vereniging als Winkelcentrum Gallifort. Maar voortaan gaan ze door het leven als Winkeliersvereniging Deurne Centrum.

Het kloppende hart van Deurne

Waarom? Omdat dat nét iets beter de lading dekt. Dankzij de verschillende initiatieven, sloten steeds meer lokale handelszaken bij hen aan. En bovendien willen ze acties véél ruimer opzetten dan de regio Gallifortlei.

Wij willen de handen in elkaar slaan met winkeliers, ondernemers en handelaars uit héél Deurne. Zo realiseren we meer voor het ganse district. En voor de inwoners, want zij genieten natuurlijk mee van onze initiatieven.

Aldus voorzitter Hoeckx Alain.

Het beste voor ons district

Denk maar aan alle mensen die deelnamen aan de feestelijke rommelmarkt, het bezoek van de Sint en de zoektocht van de Goedheiligman, de Paashaas is Baas-wandeling… Zelfs het magazine dat je nu leest, is het resultaat van de samenwerking tussen lokale ondernemers.

Deurne Leeft. Deurne Bruist. Deurne verdient het beste. En dat is precies wat ze met Winkeliersvereniging Deurne Centrum willen realiseren. Project na project, stap na stap, initiatief na initiatief.

Maak van Deurne mee een plek waar iedereen kan genieten, leven winkelen en beleven. Meer weten? Hou onze website in de gaten!

Winkeliersvereniging Deurne Centrum, Gallifortlei 104 – 04 75 33 83 67 & www.deurnecentrum.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: