deurne leeft alegria brasserie teresa luisa fortunato

Eens je de Portugese lekkernijen van Luisa hebt geproefd, wil je nooit nog iets anders. Teresa zorgt op haar beurt voor de warme bediening, met een glimlach waarmee jij je meteen op een terrasje in Lissabon waant.

Dit familierestaurant is dé plek om de Portugese keuken te leren kennen. En de Portugese wijnen en biertjes, natuurlijk. Zin om zeevruchten te smikkelen in een huiselijk interieur? Gezonde gerechten te combineren met een fantastisch dessertje achteraf? Hier zit je helemaal goed!

Beter vind je niet

Het geheim van dit succesvolle concept? Een warmbloedige combinatie van kwaliteitsvolle vis, sappig vlees en verse ingrediënten.

Gepresenteerd op een bedje van zuiderse gastvrijheid. Een uitgebreid menu waar je met plezier doorheen speurt. Een kindvriendelijke setting met cosy inrichting. Allemaal in de sfeervolle, groene Ter Rivierenlaan. Kan het eigenlijk nog beter?

Voordelig genieten?

Wil je genieten van de Portugese keuken tegen een zacht prijsje? Hou dan zeker de Facebookpagina van Brasserie Alegria in de gaten. Daar vind je regelmatig acties met kortingen terug. Niet vergeten: elke dag is er een andere dagschotel te krijgen tot 17 uur. Gevarieerd en smakelijk ontspannen, dat lukt hier het best!

Brasserie Alegria, Ter Rivierenlaan 70 – 03 337 38 93 & www.alegria-portugal.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: