deurne leeft optiek goovaerts leeuwlantstraat deurne centrum

Lieven, Dinny en Eline zijn mee met de laatste kijkmode, dat zie je zo. Met frisse Belgische designers als Theo, Komorebi, Binôche en Natan in de etalage – naast internationele kleppers, uiteraard – ben je hier aan het juiste adres voor een stijlvolle look in elk seizoen.

Als je zoekt naar een bril die niet alleen je zicht, maar ook je uitstraling perfectioneert: kijk dan niet verder! In de Leeuwlantstraat vind je de laatste nieuwe Eye Fashion, gepresenteerd in een modern kader.

De betrouwbare service van je opticien

Perfect kijken, dat kan in 4 stappen. Eerst laat je naar je ogen kijken. Met een oogmeting weet je precies welke kijkoplossing bij je past. Volgende stap: rondneuzen in de prachtige collectie – en kiezen natuurlijk. Liever contactlenzen? Ook dat kan!

Stap 3: je opticien gaat aan de slag in eigen atelier. Je glas wordt op maat geslepen voor een perfect resultaat. De laatste stap, die blijft maar duren. Want de dienst na verkoop van je nieuwe bril is fenomenaal. Onderhoud of herstelling? Dat zien ze hier meteen zitten.

Je ziet (er) geweldig (uit)

Optiek Goovaerts biedt ons district al meer dan 50 jaar een verrassende blik op kijkmode. Ga er zelf eens kijken. En laat je verrassen door hippe monturen, slim advies en zonnebrillen van topontwerpers!

Optiek Goovaerts, Leeuwlantstraat 22 – 03 324 31 19 & www.optiekgoovaerts.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: