deurne leeft magazine gilbert julin drakenhoflaan frietzakken

Van heerlijk stoofvlees tot een bruingebakken berenpoot: er ontbreekt geen enkele klassieker in de koeltoog van Frituur Drakenhof aan de – je raadt het nooit – Drakenhoflaan in Deurne.

Als je de straat inwandelt, waait de geur je al tegemoet. En eens je binnenwandelt, staat er al een vriendelijke medewerker klaar om je bestelling op te nemen. Hier bakken ze hun frietjes perfect goudgeel, met passie voor het vak.

Ter plekke of thuis voor de buis

Frietjes smaken altijd. Bij Frituur Drakenhof heb je bovendien de keuze: smikkel je jouw portie ter plekke op het terras op, of neem je ze mee naar huis? Niets gezelliger dan samen een dampend bakje frieten van de frituur eten, toch?

Wist je trouwens dat deze frituur ook aan huis levert? Via Uber Eats, Deliveroo én Takeaway bestel je snel en makkelijk online. Het eigen bestelplatform van de frituur is ook handig. Even kiezen, klikken en bestellen. En twintig minuutjes later kan je jouw bestelling al afhalen aan de toog. Snel, makkelijk én lekker, zo hebben wij het graag.

Dat typische thuisgevoel van Deurne

Frituur Drakenhof ligt op een steenworp van het Boekenbergpark. En dat is geen verrassing. De eigenaars van de frituur kozen bewust voor Deurne Zuid. Een buurt waar ze van houden en waar er altijd wel iets te beleven valt. Volgend jaar viert deze kwaliteitsfrituur trouwens haar tienjarig bestaan. Een jubileum dat ongetwijfeld gevierd zal worden met puntzakken vol lekkers.

Vers, smaakvol en hygiënisch

Een bezoekje aan Frituur Drakenhof is altijd een beleving. Daar zorgt het team van de frituur wel voor. De klantvriendelijkheid is al even hoogstaand als wat er uit de friteuse komt. En op het gebied van kwaliteit en hygiëne ligt de lat hier torenhoog. Je bent altijd welkom voor een bezoekje aan de frituur. Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan is het goed om weten dat Frituur Drakenhof op zoek is naar gemotiveerde jobstudenten of flexi-jobbers. Neem contact op met de frituur voor meer informatie!

Frituur Drakenhof, Drakenhoflaan 250 – 03 334 55 34 & www.frituurdrakenhof.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: