deurne leeft magazine vitale kinisist ruggeveldlaan

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: spierpijn, een blessure of een ongeval. In die gevallen moet je kunnen vertrouwen op een professional die je weer pijnvrij helpt te bewegen.

In kinepraktijk VITALE helpt het kinesistenteam van Luigi Pizzi – een geboren en getogen Deurnenaar – je er weer bovenop.

De juiste aanpak voor jouw klacht

Kamp je met fysieke klachten? Bij kinepraktijk VITALE word je begeleid in je orthopedische revalidatie met beproefde technieken. Denk aan begeleiding van sport-en overbelastingsletsels, maar ook hulp en advies bij kaak-, hoofd-, nek- of lage rugpijn. Revalidatie na hartproblemen, of na zwangerschap, behoort ook tot de mogelijkheden.

Voorkomen is beter dan genezen

De beste behandeling is natuurlijk degene die je nooit moet krijgen. Daarom zet Vitale ook in op preventie. Met medisch verantwoorde personal training, om fit in je vel te blijven. Of gezondheids- en voedingsadvies voor een evenwichtig en vitaal leven. Om jouw gezondheid maximaal te ondersteunen, krijg je van dit team onversneden aandacht. Dat geeft je tonnen energie om door te gaan – ook al is het soms een uitdaging.

Move yourself!

Coachen, motiveren en inspireren – dat is de slagzin van VITALE. En daar is geen letter van gelogen. Op zoek naar persoonlijk advies of revalidatiebegeleiding op maat? Deze kinepraktijk zet je weer in beweging!

VITALE, Ruggeveldlaan 497 – 03 325 25 23 & www.vitale-kine.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: