deurne leeft era one karel vanacker ruggeveldlaan

ERA ONE? Die naam komt ergens van. ERA Housing was ooit het allereerste kantoor van de befaamde ERA-groep. Vorig jaar smolten ze samen met Immo Noord. Onder de vlag van ERA ONE zijn ze inmiddels marktleider in de provincie Antwerpen. Dat levert 25 jaar ervaring en 97% tevreden klanten op.

Meer dan 30 vastgoedmakelaars werken de klok rond om die positie te behouden. Dit jaar opende het kantoor nog twee vestigingen in het centrum van Antwerpen. Niet te stoppen!

Dát zijn pas cijfers!

Wist je dat dit kantoor vorig jaar maar liefst 175 huizen in Deurne van eigenaar liet veranderen? En dat ze al 10 jaar op rij verkozen werden tot ERA Gold Member, dankzij de topresultaten van het kantoor? Een mooie erkenning van de bijzondere prestaties die dit vastgoedkantoor neerzet. Je huis verkopen is een vak apart. Een vak dat ze bij ERA ONE in Deurne tot in de puntjes beheersen.

Eenmaal, andermaal, verkocht!

Verkopers hebben bij dit kantoor de grootste kans om hun thuis het snelst te verkopen, tegen de best mogelijke prijs. Daar bestaan cijfers over: de verkoopprijs wijkt bij ERA ONE nauwelijks af van de vraagprijs. Het merendeel van de panden wordt zelfs binnen de 3 weken verkocht! Daar kan niemand aan tippen. Maar hoe doen ze dat precies?

Eerst stap: een warme kennismaking. De oprechte interesse in mensen is wat dit kantoor uniek maakt. Echt luisteren naar de klant, daar begint alles mee. Er zit immers een verhaal achter elke woning.

Dé vraag: hoeveel is je huis waard?

Deze makelaars kennen de markt als hun broekzak. Daardoor kunnen ze ook perfect inschatten hoeveel een woning waard is. Dat is belangrijk voor een succesvolle verkoop. Een te hoge prijs hanteren, kan immers kopers afschrikken.

Je makelaar berekent de waarde aan de hand van een vergelijkend onderzoek. Dat houdt rekening met de huidige vastgoedprijzen in de regio en de eigenschappen van je woonst.

Dit gebeurt er achter de schermen

Eens de prijs bepaald is, schieten de makelaars in gang. De troeven van je woning worden aan het publiek gepresenteerd. Vastgoedstyling, fotografie, online-campagnes via sociale media en Google, een virtuele tour van je woning, een eigen luxebrochure, onlineadvertenties, flyers…

Ze halen alles uit de kast om jouw huis te promoten. Het nationale netwerk van ERA-kantoren doet ijverig mee en zet jouw woning mee in de markt.

Nieuw: financiering van je vastgoedproject

Ben je op zoek naar een woning? Ook dan vind je bij ERA ONE het grootste aanbod. Bovendien startte het kantoor met een nieuwe service. Ze helpen je om jouw vastgoedproject voordelig te financieren. Zo maak je van jouw woondroom in geen tijd realiteit.

Gratis schatting, EPC én elektra-keuring

Klaar om kennis te maken? De deuren van ERA ONE staan altijd voor je open! Je krijgt een gratis schatting van je woning. Verkoop je in het voorjaar van 2022, dan krijg je er nog een gratis EPC én elektriciteitskeuring ter waarde van € 500,- bovenop!

ERA ONE, Ruggeveldlaan 751 – 03 360 85 30 & www.era.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: