Deurne leeft hairroom van wauwe ken deurne leeft magazine turnhoutsebaan

Je stijl kan niet zonder geweldig kapsel. Bij Hairroom Van Wauwe in Deurne – vlakbij het Rivierenhof – creëren ze karakterkoppen met kam en schaar. Een korte, pittige coupe of lange, zwierige haren? Dit kapsalon beheerst alle trends in hairstyling tot in de perfectie.

Al meer dan 65 jaar bestaat het salon. Maar het volgde vlot alle belangrijke trends in de kapperswereld op. Bleef zichzelf omtoveren en bijscholen. Vernieuwt non-stop, al 22 jaar onder leiding van Ken Van Wauwe. En geeft vorm aan jouw unieke uitstraling met de beste producten.

Haarstyling: onmogelijk zonder haarverzorging

Over die producten willen we het even hebben. Want gezond en vitaal haar kan natuurlijk niet zonder kwaliteitsvolle verzorgingsproducten. Die worden streng geselecteerd door de chef van het huis zelve. Ook kleuringen worden uitgevoerd met biologische producten, die de natuurlijke samenstelling van je haar met zachtheid behandelen.

Voor zijn en haar haren

Dames kunnen hier terecht voor de laatste modieuze coupe. Terwijl mannen heerlijk onderuit zakken in de speciaal voorziene Barbercorner. Ook voor een baardsnit op maat, natuurlijk. Naar de kapper gaan is altijd een momentje me-time. Zet je in de stoel, geniet van een deugddoende hoofdmassage, geef je instructies – of laat je verrassen. Hairroom Van Wauwe stelt je nooit teleur.

Claim je plaatsje!

Het team van Ken Van Wauwe zorgt ervoor dat jij volledig ontspannen én trendy weer naar buiten wandelt. Dat zeggen niet wij, maar de klanten van het kapsalon. Op Google en Facebook stromen de positieve reviews namelijk binnen.

De ervaren kappers bouwden doorheen de jaren een trouw klantenbestand op. Maar natuurlijk is er ook nog een plaatsje vrij voor jou. Maak eenvoudig online een afspraak, Hairroom Van Wauwe doet de rest!

Hairroom Van Wauwe, Turnhoutsebaan 124 – 03 324 74 78 & www.hairroomvanwauwe.be

Deurne Leeft Magazine: Editie 2022

Dit artikel was een onderdeel van de tweede editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: