Op woensdag 14 juni , tussen 16 en 21 uur, wordt het Wim Saerensplein naar jaarlijkse gewoonte weer het centrum van de levendige en kleurrijke avondmarkt, georganiseerd door de Antwerpse Markthandelaars Vereniging (AMV).

Meer dan dertig kraampjes zullen hun aanbod uitstallen, klaar om ontdekt te worden door de nieuwsgierige bezoeker. Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor de kleintjes, de laatste trends in textiel, unieke decoratie voor je huis, hoogwaardige lederwaren, of schitterende juwelen, je vindt het allemaal op de markt.

We hebben al onze beschikbare standplaatsen verhuurd en kijken uit naar de avondmarkt. We zijn er weer klaar voor! Laten we nu hopen op een stralende zon.

aldus David Ceulemans van AMV.

Lekker smikkelen hoort er ook bij

Maar winkelen is niet het enige wat je kan doen op deze avondmarkt. Een rijk aanbod aan foodtrucks zal voor iedere smaak wat lekkers hebben. Of je nu zin hebt in klassieke frietjes en hamburgers, de exotische smaken van de Thaise keuken, traditionele karakollen, zoete suikerspinnen of verrukkelijke churros, er is voor ieder wat wils.

Het district Deurne zorgt voor muzikale verwennerij met een mobiel mariachi groepje dat de markt zal voorzien van subtiele Zuiderse deuntjes.

Praktisch

  • Avondmarkt Wim Saerensplein
  • Woensdag 14 juni
  • 16u tot 21u
  • Gratis
  • Meer info