Buurtbewoners van de Unitaswijk, onder leiding van Lucile Duval, organiseren voor de tweede keer de Grote Unitas Rommelmarkt. Deze vindt plaats in de schilderachtige Unitastuinwijk, een omgeving die de charme van deze bijzondere dag alleen maar versterkt.

De rommelmarkt wordt gehouden op zondag 18 juni, van 10u tot 17u. Bezoekers en koopjesjagers kunnen genieten van een verscheidenheid aan goederen, aangeboden in de voortuinen en op een stukje van het voetpad van verschillende straten in de wijk.

De deelnemende straten zijn: Unitaslaan, een deel van Eksterlaar, Adelbert Kennisplein, Oudedonklaan, Heirmanstraat, Charles Philipslaan en Drakenhoflaan (deel Unitaswoningen).

Gratis en vereist geen inschrijving

Iedereen is welkom om te komen snuffelen tussen de talrijke items die door de buurtbewoners worden aangeboden. Of het nu gaat om antiek, boeken, kleding, speelgoed of andere schatten, er is voor ieder wat wils.

Lucile Duval, de drijvende kracht achter dit evenement, is enthousiast over de tweede editie.

We zijn trots om deze rommelmarkt voor het tweede jaar op rij te organiseren. Het is een geweldige manier om de buurt samen te brengen en een leuke dag te hebben. We hopen op een grote opkomst en kijken uit naar een succesvolle dag.

Facebookevenement.