deurne leeft jobbeurs antwerp stadion derde editie

Woensdag 26 april 2023 is het weer zover: de derde editie van de Antwerp Jobbeurs vindt plaats op de Bosuil, waar werkzoekenden en studenten kennis kunnen maken met talloze bedrijven. Deze jobbeurs is een uitgelezen kans voor ondernemingen om nieuw talent te ontdekken en contact te leggen met potentiële werknemers.

De Antwerp Jobbeurs wordt georganiseerd in samenwerking met partner Port of Antwerp-Bruges, en biedt plaats aan ongeveer 80 bedrijven die geïnteresseerd zijn in het werven van nieuw talent. De organisatoren zetten voornamelijk de dynamische en veelzijdige werkomgeving van de Antwerpse haven in de kijker.

Het evenement wordt ondersteund door Annick De Ridder (N-VA), stadsschepen bevoegd voor haven, stadsontwikkeling en ruimtelijke ordening:

Met de Antwerp Jobbeurs verbinden en activeren RAFC en Port of Antwerp-Bruges elkaars netwerk. Op die manier bieden we een draagvlak voor iedere werkzoekende binnen de Antwerpse community, en dat voor zowel studenten als werkzoekenden met een technische achtergrond.

De Antwerp Jobbeurs 2023 is dus een unieke kans voor werkzoekenden en studenten om hun carrièrekansen te verkennen en in contact te komen met bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent.

Praktisch

  • Woensdag 26 april 2023
  • Van 09u tot 16u
  • Bosuilstadion – Deurne


Bron: Royal Antwerp FC