Op zondag 30 april wordt de parking van het districtshuis in Deurne omgetoverd tot een adembenemend avonturenpark tijdens de tweede editie van ‘Zotte Zondag’.

Van 13 tot 18 uur kunnen bezoekers gratis deelnemen aan tal van spectaculaire activiteiten en attracties, waaronder het unieke kampioenschap ‘Deur(ne)mat gooien’ en de ‘Homo Deurniversalis’ verkiezing.

Naast deze bijzondere wedstrijden kunnen jong en oud genieten van gratis uitdagingen, zoals deathrides, rodeo surf, kruisboogschieten, voetbaldarts, touwenparcours en bungee, en nog veel meer.

Kampioenschap ‘Deur(ne)mat gooien’

De meest absurde activiteit tijdens Zotte Zondag is zonder twijfel het kampioenschap ‘Deur(ne)mat gooien’. Met een deurmat zover mogelijk gooien? Hoe moeilijk kan het zijn? Het eerste record in deze discipline werd vorig jaar gevestigd door Senne Laenens (14 jaar). De mat strandde toen op 21 meter. Iedereen die dit record wil verbreken is welkom op Zotte Zondag.

En net als in het tv-programma Homo Universalis gaat Deurne op zoek naar de ‘Homo Deurniversalis’. Wie blinkt er uit in verschillende ludieke en gekke spelen zoals schaar-steen-papier, stoelendans, hoger-lager, ja-neen-quiz, schoensjotten, … Iedereen kan deelnemen en de winnaars krijgen een zotte prijs.

Zot plezant!

Daarnaast is er randanimatie, met onder andere een trampolineshow, breakdanceshow, en de Verhalenmachine. Natuurlijk is er ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

Mis deze unieke kans niet om samen met vrienden en familie een onvergetelijke dag te beleven in Deurne. Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op http://www.deurne.be/zottezondag.

Praktisch

  • 2de editie Zotte Zondag (gratis)
  • Zondag 30 april 2023 van 13 tot 18 uur
  • ​Parking districtshuis Deurne
  • Maurice Dequeeckerplein 1