Drink je graag een karamel latte of havercappuccino? Het zegt meer over je dan je denkt, volgens de eigenaars van koffiebar Bar Kotee in Deurne. Alain, Rebecca en Christina organiseren op 9 februari een event voor singles in de bar, waarbij ze mensen matchen op basis van hun koffievoorkeur.

De vrijdagavond vóór Valentijn transformeert Bar Kotee in een romantisch trefpunt voor singles. Op 9 februari om 19 uur opent de koffiebar zijn deuren voor een evenement gericht op singles die op zoek zijn naar gezelligheid en misschien wel de liefde van hun leven.

Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een welkomstdrankje, maar de uitbaters gaven ook een bijzondere draai aan de avond.

Je koffiekeuze onthult meer over je dan je zou denken.

zegt Alain Hoeckx.

In de vijf maanden sinds onze opening hebben we veel geleerd over de voorkeuren van onze klanten en wat deze keuzes kunnen betekenen.

Verbinden

Deelnemers wordt gevraagd hun favoriete koffie op te geven bij inschrijving, een detail dat als gespreksstarter kan dienen. Christina Gevers, zelf single, voegt toe:

Een voorkeur voor een karamel latte duidt bijvoorbeeld op een avontuurlijke geest, terwijl haverliefhebbers vaak rustzoekers zijn. We willen met deze informatie mensen op een unieke manier met elkaar verbinden.

De Singles Night vindt plaats op vrijdag 9 februari 2024 vanaf 19 uur in Bar Kotee (Gallifortlei 35, 2100 Deurne-Centrum). Deelname is gratis, maar  inschrijven is verplicht via deze link.