deurne leeft zomer van antwerpen ruggeveldlaan park groot schijn

Verborgen in Deurne, in het groene hart van Park Groot Schijn, strijkt voor de tweede keer de zomerse oase van de Zomerbar neer. Voor zij die op zoek zijn naar een plek van plezier en ontspanning waar de zomer in al haar pracht wordt gevierd, is de Zomerbar van Antwerpen in Deurne de perfecte bestemming.

De Zomerbar, da’s een oase van strandstoelen, hangmatten en een klim- en avonturenbos, biedt vertier voor alle leeftijden. Terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten, kunnen de volwassenen genieten van wat welverdiende rust met vrienden of familie.

Meer dan een bar

Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van een hapje en een drankje, en waar een gezellige namiddag naadloos overgaat in een zwoele zomeravond. Met meer ruimte en comfort dan ooit tevoren, kunt u hier onbezorgd ontspannen of genieten van de gratis circusvoorstellingen die deel uitmaken van het unieke entertainmentaanbod.

Timing

Dit jaar is de Zomerbar van maandag 1 juli tot en met donderdag 27 augustus open voor het publiek, van 14u tot 00u (niet op maandag).

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer brengt je tot aan de deuren van het park, met tram 10 en 8 en bus 410 haltes bij Deurne Ruggeveld en Deurne Van Riel. Voor degenen die met de fiets komen, is er ook een fietsenstalling aanwezig.

Meer info