deurne leeft blanca downtown an de jonghe

Kledingwinkel Blanca Downtown nodigt je uit voor een speciale avond vol plezier en mode tijdens de Late Night Shopping op donderdag 6 april. Vanaf 18.30 uur zijn alle vrouwen van harte welkom om samen met vriendinnen, moeders, dochters, oma’s, zussen en collega’s de nieuwste collecties te komen ontdekken. Met muziek, hapjes en drankjes zorgt Blanca Downtown voor een gezellige sfeer tijdens het winkelen.

De Jonck An, zaakvoerder van Blanca Downtown, is enthousiast over dit evenement:

Het is altijd leuk om de winkelende dames een gezellige avond te bezorgen, waarbij ze onder het genot van een hapje en drankje kunnen genieten van onze nieuwste collecties.

Deze editie van Late Night Shopping biedt naast een gezellige avond ook aantrekkelijke kortingen en prijzen. Bij een minimale aankoop van €50 ontvangen klanten 10% korting. Bovendien maken deelnemers kans op het winnen van drie aankoopbonnen ter waarde van €20, €50 en €100. De winnaars worden de volgende dag door een onschuldige hand bekendgemaakt.

Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging, moedigt initiatieven zoals deze van Blanca Downtown aan:

Dergelijke evenementen brengen niet alleen gezelligheid, maar versterken ook de lokale handel. We zijn blij met de betrokkenheid van onze handelaars en hopen dat veel mensen van deze avond zullen genieten.

Bruisende avond vol mode, gezelligheid en verfrissende drankjes

Een cava- en gin-tonicbar zal uiteraard niet ontbreken tijdens de Late Night Shopping. Mis deze unieke kans niet om samen met vriendinnen en familie een gezellige avond te beleven en tegelijkertijd te profiteren van kortingen en prijzen. Wees erbij op donderdag 6 april vanaf 18.30 uur en ontdek samen de nieuwste trends en collecties bij Blanca Downtown.

Blanca Downtown

Frank Craeybeckxlaan 2, 2100 Deurne
Donderdag 6 april – 18u30
Facebookevenement