deurne leeft vennebermontbijt vennebar bakervilles jenne decleur

Op zondag 10 juli staat er van alles te gebeuren in Deurne! Voorafgaand op al deze toffe activiteiten organiseert Winkeliersvereniging Deurne Centrum het allereerste ontbijt genaamd: Het Grote Vennebermontbijt.

Iedereen is dan welkom om samen met de buurt te komen ontbijten op de middenbermen van de machtige Venneborglaan. Broodjeszaak Bakerville’s verzorgt de ontbijten, Vennebar voorziet alle dranken en district Deurne trakteert de buurtbewoners op een optreden van Jenne Decleir en Joery Dewachter.

Rustig wakker worden met schone muziek, in’t groen, lekkere koffie én een Deurnes ontbijt… Kan het beter?

begint Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging Deurne centrum.

2022 is het jaar van de vele ‘eerste keren’ voor ons. We hebben tijdens corona niet stilgezeten en hebben volop gebrainstormd over wat we allemaal kunnen organiseren om het centrum te laten herleven. Met de succesvolle komst van Tpalijs en de Vennbar op de Venneborglaan is het wel duidelijk dat deze omgeving in opmars is. De bermen spreken bij verschillende buurtbewoners al langer tot de verbeelding.

weet Hoeckx.

Bakerville’s en Vennebar slaan de handen in elkaar

Dat een winkeliersvereniging verbindt is helder, maar dat het ook tot effectieve samenwerkingen komt is helemaal geweldig! Op de website van de winkeliersvereniging kan iedereen een ontbijt bestellen. Er zijn drie opties uitgewerkt: een standaard, veggie en kinderontbijt.

District Deurne zorgt voor een streepje ochtendmuziek

Jenne Decleir & Joery Dewachter brengen binnenkloppers en meezingers van de jaren ’80 en ’90 om je zondagmorgen goed te beginnen. Iedereen kan meegenieten, ook als je geen ontbijt besteld hebt.

Praktisch

  • Zondag 10 juli van 08u00 tot 10u00
  • Middenberm Venneborglaan
  • Bankjes aanwezig, maar je kan ook picknicken op een deken
  • Dekens zelf meebrengen
  • Ontbijten bestellen is mogelijk, maar je kan ook je eigen eten meebrengen

Meer informatie en ontbijt bestellen: https://www.deurnecentrum.be/het-grote-venneberm-ontbijt/