Vandaag is  de luchthaven van Deurne jarig en dat brengt een nieuw platform ter ere van het 100-jarig bestaan  tot leven.  De website, www.vooreeuwigluchthavendeurne.be, is een initiatief van Alain Hoeckx, en stelt bezoekers in staat om hun verjaardagswensen te delen met de luchthaven en de wereld.

Een eeuw lang vliegen en dromen in Deurne, dat kon wat mij betreft niet ongezien voorbijgaan.

zegt Hoeckx, de drijvende kracht achter dit project.

Het feestweekend met de fly-in en de airshow bewezen eens te meer hoe geliefd onze luchthaven is. Ik ben ervan overtuigd dat er een stilzwijgende meerderheid is die de luchthaven door dik en dun steunt.

Verjaardagwensen en steun voor de luchthaven

De website dient niet alleen als een digitaal verjaardagskaartje voor de luchthaven, maar biedt ook een platform waar iedereen steun kan betuigen en een positieve dialoog kan voeren over de toekomst van de luchthaven.

Via deze website kunnen mensen niet alleen hun verjaardagswens delen met de wereld, maar ook hun steun zichtbaar betuigen voor de luchthaven van Deurne.

voegt Hoeckx toe.

Vaak eenzijdige negatieve berichtgeving

In aanvulling op het verzamelen van verjaardagswensen, weerlegd Hoeckx ook enkele veelvoorkomende kritische reacties op de luchthaven via de website. Het is zijn hoop dat de website zal helpen om het debat rond de luchthaven te nuanceren, en een tegengewicht zal bieden aan de vaak eenzijdige negatieve berichtgeving.

Een boek vol verjaardagswensen en herinneringen

Alle verjaardagswensen ingezonden via de website zullen later  worden gebundeld tot één groot verjaardagskaartje.

Deze digitale eerbetuiging aan de luchthaven zal dienen als een symbool van de blijvende steun en liefde voor de luchthaven van Deurne.

De website is vanaf vandaag live, mensen kunnen hun verjaardagswens insturen via www.vooreeuwigluchthavendeurne.be.