In een feestelijke ceremonie die jaarlijks de uitblinkers in de Belgische franchise-sector eert, heeft Domino’s Pizza Deurne zich dit jaar onderscheiden door twee prestigieuze awards in de wacht te slepen.

De prijzen, uitgereikt tijdens de Domino’s Pizza België Awards Show 2024, vieren het succes van de vestiging in Deurne, geleid door de gedreven franchisenemers Halit en Burak Ak. Het duo deelde hun enthousiasme en visie, die centraal stonden in het behalen van deze erkenningen.

Deze awards zijn een bevestiging van onze inspanningen om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze klanten in Deurne.

aldus het duo in een gezamenlijke verklaring.

De eerste trofee, de “Multi-Unit Sales Champion,” erkent de indrukwekkende gezamenlijke omzetprestaties van meerdere vestigingen onder het beheer van franchisenemers. Voor Deurne betekent dit een bijzondere erkenning, gezien het een direct resultaat is van de strategische inzet en de klantgerichte aanpak die Halit en Burak hebben toegepast.

Het winnen van deze award ondanks de recente vermindering van het aantal winkels, bevestigt dat onze focus op kwaliteit boven kwantiteit de juiste beslissing was.

verklaren ze.

De tweede award, de beruchte “Sledge Hammer” of “Clean my Area,” wordt toegekend voor het significant beïnvloeden van de lokale marktdynamiek, waarbij Deurne zich onderscheidde door een grote concurrent te dwingen de deuren te sluiten.

Het is onze vierde Sledge Hammer, en elke keer voelt het als een bevestiging van ons harde werk en onze toewijding aan het merk Domino’s in Deurne.

Geïnspireerd door deze successen, kijkt het team van Domino’s Pizza Deurne al uit naar de toekomst:

Deze awards motiveren ons om nog harder te werken en meer te bereiken. We zijn vastbesloten om onze klanten in Deurne te blijven verrassen met innovatieve producten en uitstekende service. Op naar 2025 voor nog meer prijzen

besluiten de eigenaars optimistisch.

Domino’s Pizza Deurne

Dé Herentalsebaan 251, Deurne Zuid
03 383 33 33
https://www.dominos.be/nl/winkel/be-antwerpendeurne-31191