deurne leeft eddy heirmans banner gevel
Maandag: 00u00-23u59
Dinsdag: 00u00-23u59
Woensdag: 00u00-23u59
Donderdag: 00u00-23u59
Vrijdag: 00u00-23u59
Zaterdag: 00u00-23u59
Zondag: 00u00-23u59

Meer info over het bedrijf

De vader van mijn vriendin heb ik nooit gekend, maar op het einde van zijn afscheid kon ik hem zo voor me zien. De teksten, de foto’s … Alles klopte.

Wanneer de grond wegzakt onder uw voeten, staan wij er om u op te vangen. Bij ons valt u terug op een familiebedrijf van vijf generaties en meer dan 135 jaar ervaring. Onze expertise in waardig afscheid garandeert een professionele aanpak en een persoonlijk verhaal.

Ieder mens kleurt zijn leven anders in. Alle geloofsovertuigingen en persoonlijke voorkeuren vinden bij ons een plek. Samen met u creëren we een afscheid op maat, met fijnzinnige details.
Zonder waardevolle tradities opzij te schuiven, geven wij ook plaats aan nieuwe invullingen.

Met een biologische urn kunt u bijvoorbeeld uw dierbare laten uitgroeien tot een schitterende boom. Een afscheid thuis, op een alternatieve locatie of heeft u andere ideeën? Jij bent uniek, dus ook jouw afscheid maken wij uniek.

Ook na de uitvaart staan we u bij. We verlenen advies over juridische en praktische zaken waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Voor wie daar nood aan heeft , reiken we suggesties aan die kunnen helpen met het verlies te plaatsen.

Klantervaringen

deurne leeft onbekende man
Walter Van Beek
Via Trustpilot
deurne leeft onbekende man
Herman van Cauteren
Via Trustpilot
deurne leeft geen foto
Rita Bachot
Via Trustpilot

Zeer professioneel en vriendelijk onthaal. Goede ondersteuning bij het opstellen van rouwbrief en rouwkaartje. Serene plechtigheid met een zeer goed voorbereide presentatie van foto's en muziek. Nogmaals dank voor de hulp bij dit emotioneel moment.

Walter Van Beek
Via Trustpilot

Zijn goed opgevangen en begeleid door mevr. Wellens. Alles werd stipt opgevolgd en uitgevoerd. Ook na verwijzing voor ev. grafzerk vrijblijvend. oprechte dank.

Herman van Cauteren
Via Trustpilot

Heel goede begeleiding. Uitstekend resultaat uitvaartplechtigheid, heel sereen.

Rita Bachot
Via Trustpilot