deurne leeft hypotheek voordeel banner
Maandag: 09u00-20u00
Dinsdag: 09u00-20u00
Woensdag: 09u00-20u00
Donderdag: 09u00-20u00
Vrijdag: 09u00-18u00
Zaterdag: 10u00-13u00

Meer info over het bedrijf

Je onafhankelijke hypotheekmakelaar

Met 30 jaar ervaring in de markt van hypothecaire leningen heeft ons team alles in huis om voor jou het voordeligste tarief van de markt te vinden. Ontstaan uit het succesverhaal van Leencentrale Leemans heeft de tweede generatie van dit familiebedrijf besloten om een shop in de shop te bouwen en onze hypothecaire kennis in een nieuw en duidelijker kleedje te stoppen.

Ons team staat klaar om voor jou de voordeligste oplossing te vinden in het aanbod van de vele kredietgevers en banken waarmee we al 30 jaar samenwerken. Gezien onze jaren ervaring zijn we bij de meeste maatschappijen trouwens A-makelaar en hebben we ook snel ons antwoord.

Je ziet het al, we hebben wel een nieuwe naam maar de goede dingen van het verleden zoals onze kennis van de markt, onze ruime openingsuren, de goede bereikbaarheid en ruime parking, en warm onthaal blijven natuurlijk behouden.

Onafhankelijk wil voor jou ook zeggen GEEN VERPLICHTINGEN om een GOED TARIEF te krijgen!

  • Geen zichtrekening openen
  • Geen loondomiciliëring
  • Geen VISA of andere kaarten
  • Geen pensioensparen
  • Geen beleggingen

Let op: Geld lenen kost ook geld
*Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit. Hypotheekvoordeel is een commerciële benaming van Leencentrale Leemans nv.