deurne leeft ken van wauwe hairroom van wauwe turnhoutsebaan
Dinsdag: 08u30-18u00
Woensdag: 08u30-18u00
Donderdag: 08u30-20u00
Vrijdag: 08u30-18u00
Zaterdag: 08u00-16u00

Meer info over het bedrijf

Sinds 1961 is Hairroom Van Wauwe actief in het kappersvak. Talloze bekende Vlamingen vonden de weg naar onze kapperszaak. Die rijke traditie krijg je niet zomaar, deze is gebaseerd op ervaring en liefde voor het vak. Het gedreven team kappers en hairstylisten van Hairroom Van Wauwe staan garant voor een succesrijk kapsel.

We zijn meer dan een kapsalon. We zorgen ervoor dat wanneer klanten onze zaak verlaten ze zich goed in hun vel voelen. Uw haar is tenslotte de omkadering van uw gezicht.In de loop der jaren is er veel veranderd omtrent kapper zijn. Het kappersvak is vaak niet meer wat het geweest is. Meer en meer kapperzaken zijn alleen nog maar bezig met hun omzet, terwijl het net om de klant zelf moet gaan en niet over hoeveel geld deze op het einde van de rit besteed.

Het verzorgen van een kapsel voor onze klanten is uitsluitend een zaak van vakmanschap. Vakmanschap dat zich toont in onder ander het beheersen van verschillende kniptechnieken, het meegaan met de allerlaatste trends in de haarwereld, het op en top verzorgen van onze klanten en het correct en goed adviseren over hun kapsel.Onze zaak bevindt zich in het centrum van Deurne en is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Maak via onze website online of telefonisch een afspraak. Zo bent u er zeker van dat u niet al te lang hoeft te wachten.

Bij een bezoek aan onze kapperszaak ontvangen we u met de glimlach. We halen u uit de dagelijks routine en laten u op adem komen om even heerlijk te ontspannen. Kom langs, de koffie staat al voor u klaar!

Klantervaringen

deurne leeft vicky hanbuckers
Vicky Hanbuckers
Via Facebook
deurne leeft geen foto
Maria Leukemans
Via Google
Deurne leeft Margarathe Versteylen
Margarathe Versteylen
Via Facebook

Super team en steeds zeer tevreden over de geknipte haartjes...

Vicky Hanbuckers
Via Facebook

Reeds 5 jaar klant en altijd tevreden. Voor mij is het knippen het allerbelangrijkste en dit is top!

Maria Leukemans
Via Google

Al geruime tijd bezoek ik dit kapsalon! Mijn haartjes zijn altijd mooi gedaan en ik ben altijd zeer tevreden als ik buitenkom...Mijn koffie staat ook altijd klaar! Ik zou iedereen aanbevelen om een bezoekje te brengen!

Margarathe Versteylen
Via Facebook