Maandag: 08u00-16u00
Dinsdag: 08u00-16u00
Woensdag: 08u00-16u00
Donderdag: 08u00-16u00
Vrijdag: 08u00-16u00
Zaterdag: 08u00-16u00
Zondag: 08u00-16u00

Meer info over het bedrijf

Welkom bij Bar Kotee, uw go-to koffiebar gelegen op de charmante Gallifortlei in Deurne Centrum. Met een nadruk op kwalitatieve warme dranken, onderscheidt Bar Kotee zich als dé plek voor koffieliefhebbers en theedrinkers in Deurne. Van onze aromatische koffies tot onze selectie fijne theesoorten, elk drankje is bereid met passie en vakmanschap.

Maar het gaat niet alleen om de dranken. Verwen jezelf met ons assortiment aan versgebakken taarten, gebakjes, cakes en andere zoete lekkernijen. Perfect voor bij je koffie of thee!

Voor zij die een alternatieve verfrissing zoeken, bieden we ook een selectie van frisdranken en wijnen aan. Of je nu op zoek bent naar een rustig momentje voor jezelf of een gezellige bijeenkomst met vrienden, onze veelzijdige menukaart bedient ieders wens.

Achter de bar word je steevast begroet door Alain Hoeckx, zijn vrouw Rebecca Gevers of schoonzus Christina Gevers. Dit gastvrije trio zorgt ervoor dat elk bezoek een unieke ervaring is.

Als kers op de taart beschikt Bar Kotee over een sfeervol tuintje achteraan de zaak. Hier kun je in alle rust genieten van je drankje en de frisse buitenlucht.

Voor een authentieke koffiebar ervaring in Deurne, is Bar Kotee de place to be. Kom langs en ervaar het zelf!