Dit evenement is afgelopen.
Prijs
Gratis

Meer info over het evenement

Het eerste weekend van september staat helemaal in het teken van het evenement ‘Deurne Bevrijd’. Maak je op voor een heus feestweekend met gratis openluchtspektakel van Theater Tol, de reuzenommegang, een braderij, modelstoomdagen en nog vele andere randactiviteiten voor jong en oud.

Ter gelegenheid van 100 jaar Rivierenhof ontdek je op vrijdag het prachtige openluchtspektakel Hotel Watercage aan de spiegelvijver in het Rivierenhof. Theater Tol werkt poëtisch, gedetailleerd en communiceert door middel van een originele en ongewone visuele en muzikale taal.

Hotel Watercage is een bijzondere openluchtvoorstelling die in het teken staat van het gevecht tussen het hoofd en het hart. De hoofdpersonages lijken elkaar definitief kwijt te zijn. Door de afwezigheid van de ander, komt het leven in een ander perspectief te staan. Ontdek tijdens de show de verhalen van geliefden, van mensen en van zwarte demonen! In een spetterende finale komen alle werelden samen, en voorziet het water iedereen van kracht om verder te groeien.

Meer info en programma via www.deurnebevrijd.be.