deurne leeft deurne beleeft feest evenement

Meer info over het evenement

Op zaterdag 16 juli kan jong en oud genieten van Deurne Beleeft! Een evenement aan den Bosuil met een indrukwekkend en entertainment programma.

15u00 tot 18u00:  Straattheather

Grolifant Rani en haar baby komen naar Deurne beleeft samen met de Deurnese reuzen! Doorlopend gratis reuze kinderspelen.  Mis de zeepbellenmobiel en de bellenmuzikant niet! Ze betoveren jong en oud en zorgen voor een interactief zeepbellen-spektakel.

Ook De Poetsploeg is van de partij… neen niet de schoonmaakploeg, maar een olijk duo gewapend met een wel heel klassieke  overschort en een hoop poetsgerie. Geen vuiltje ontgaat hun oog, geen geurtje laat hen onberoerd, maar helaas zijn ze niet altijd even elegant. Om 17u steekt Easy Moving van wal, zet je schrap voor indrukwekkende dansmoves.

19u00 tot 22u00: Deurne Swingt & Zingt

Een nieuwe stijl die toeschouwers leuk vinden! Dinny, Rudi Clarck en John Paul Chacon zorgen voor een hele reeks klassiekers waarop men onmogelijk kan blijven stilstaan. Gezelligheid troef en ambiance verzekerd!

20u30 tot 22u00: Kwadro Ladies Profronde

De dames fietsen 55 kilometers over 60 ronden aan het Bosuilstadion. Het is al de tweede editie van deze koers. wie volgt de Nederlandse Marjolein van ’t Geloof op?

22u00 tot 00u00: DJ Sample & Ronny Retro

Afsluiten doet de organisatie met twee kleppers. Eerst verwent DJ Sample de aanwezigen met up-tempo-beats. Ronny Retro, bekend van zijn deelname aan Big Brother, sluit de avond af met een memorable muziekset.