deurne leeft rivierenhofloop
Prijs
€5

Meer info over het evenement

Zin in een namiddag vol sport en ontspanning voor de hele familie? Omcirkel dan zaterdag 16 mei 2020 nu al in je agenda voor de 17de editie van de Rivierenhofloop, de meest familiale parkloop van ’t stad in het mooiste park van Antwerpen.

Familieloop

Ook dit jaar (her)ontdek je de prachtige groene long van Antwerpen, het Rivierenhof, tijdens de 5 km of de 10 km. De twee omlopen garanderen een minimum aan betonpaden en een maximum aan loopgenot!
Het jonge geweld loopt op een echte atletiekpiste tijdens één van de drie kids-joggings. De allerkleinsten (tot vier jaar) lopen samen met mama, nonkel,… de 100 m. Voor kinderen tot acht jaar staat er 450 m op het programma en de min-twaalfjarigen krijgen 850 m voorgeschoteld.
Alle loopwedstrijden zijn toegankelijk voor personen met een handicap (verstandelijk, fysiek, auditief en/of visueel) die niet rolstoelgebonden zijn.

Randanimatie

De Rivierenhofloop biedt niet alleen een prachtig loopparcours, maar ook veel randanimatie zoals een heus kidsdorp voor een middag spring- en knutselplezier. Ouders genieten van een drankje en een hapje op het terras.

Waarom mag je de Rivierenhofloop niet missen?

  • omdat je met jouw familie en vrienden kan lopen in een gemoedelijke sfeer;
  • omdat er in heel de stad geen groener loopparcours bestaat;
  • omdat iedereen aan de meet een uniek aandenken krijgt.

Vorig jaar namen zo’n 1000 lopers deel. Het district hoopt dat aantal minstens te evenaren.

Daginschrijven tussen 13 en 15 uur
Kinderen gratis
5 en 10 km: €3 vvk en €5 terplaatse