deurne leeft az monica patient

Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid met de tienduizenden zorgverleners die achter de muren van het ziekenhuis hun uiterste best doen.

Ook tijdens deze tweede coronagolf staan de medewerkers van AZ Monica in de vuurlinie. ‘Zorgen voor’ is wat ze kunnen en ze gaan door zolang het nodig is. Tijdens de eerste coronagolf in maart-april was de steun die de medewerkers van AZ Monica ondervonden van buren, sympathisanten en allerhande bedrijven en organisaties hartverwarmend.

#ZorgVoorLicht

Ook AZ Monica wil hun ziekenhuisgevel in campus Deurne en campus Antwerpen graag volhangen met licht als teken van hoop en verbondenheid met hun patiënten en iedereen die geconfronteerd wordt met het coronavirus.

AZ Monica doet een oproep voor licht/versiering

Ze hopen ook nu op ieders steun te kunnen rekenen. Hebt u nog (kerst)versiering, gevellichtjes of andere versiering die u graag schenkt? Versiering, lichtjes en andere attenties kan u deze steeds afleveren aan de hoofdingangvan het ziekenhuis of het centraal magazijn zodat dit verder verdeeld kan worden in het ziekenhuis.

Adres: Dascottalei 139b, 2100 Deurne. Elke werkdag tussen 7.00u en 12.00u en vanaf 13.30u tot 15.00u.
Bel eerst naar 03 240 20 58 of mail naar magazijn@azmonica.be om concreet af te spreken.

Voor andere vragen kan u steeds terecht bij de communicatiedienst via communicatie@azmonica.be of 03 240 20 29.