deurne leeft decolet stickers tegen corona meter en half afstand houden covid

Midden maart ging ook Deurne in lockdown. Verschillende handelaren moesten in allerijl hun winkel voorzien van de vereiste informatie voor hun klanten, zodoende ze alsnog open mochten blijven.

Frank Keutgens (zaakvoerder Decolet NV) zag met lede ogen aan dat verschillende winkeliers papieren boodschappen omhoog hingen en tapes op de grond  begonnen kleven. Als eigenaar van een bedrijf dat in belettering, printing en zeefdruk doet vond Frank dat dit beter kon.

Frank vertelt:

Om de middenstand een hart onder de riem te steken ben ik begonnen met het ontwerpen en drukken van vloer -en raamstickers. Zo is de boodschap voor de klant duidelijk en oogt het allemaal wat uniformer en professioneler. Bovenal zijn mijn raamstickers achteraf eenvoudig te verwijderen en bevat de vloersticker een anti-sliplaag.

Ik ga langs verschillende zaken in de buurt en biedt de stickers én de plaatsing gratis aan. Onze lokale economie zal het al moeilijk genoeg hebben de komende periode.

Ondertussen kregen de handelaars van de Gallifortlei, Frank Craeybeckxlaan, Turnhoutsebaan en Cogelplein Frank al over de vloer met zijn praktisch initiatief.

Enkel samen kunnen we deze crisis onder controle krijgen. De mensen correct informeren over het aantal personen dat de zaak tegelijk mag betreden en op de grond duiden wat de juiste afstand is helpt zowel de handelaar als de klant.

Ook de Bredebaan in Merksem en de Paalstraat in Schoten werden door Frank bezocht:

De mensen reageren steevast met een glimlach als ik hun zaak binnen stap en vertel wat ik doe. Helemaal wanneer ik hen vertel dat ik dit kosteloos voor hen in orde breng. Al meer dan 20 zaken heb ik zo kunnen helpen. Wanneer ik een zaak passeer die (nog) open is, haal ik de stickers boven.

Decolet NV, al 36 jaar een vaste waarde in Deurne. Een hart voor de lokale economie, de naburige handelaars en de veiligheid van eenieder. #DeurneTegenCorona #SamenTegenCorona

Gallifortlei 120, 2100 Deurne –  www.decolet.beFacebookpagina