De Gryspeerstraat in Deurne wordt op vrijdag 26 april het toneel van een bijzondere avond die belooft meer te zijn dan zomaar een feestje. Het nomadische burencollectief Barbuur neemt die avond Barix over, de gezellige bar van Cinema Rix, om er een onvergetelijke dansavond te organiseren.

Vanaf 20u tot in de vroege uurtjes om 01u, zijn alle buurtbewoners en liefhebbers van goede muziek uitgenodigd om gratis mee te komen dansen en chancen op de beats van lokale DJ-helden.

Barbuur, bekend om zijn hart voor Deurne en het samenbrengen van mensen, kiest bewust voor wisselende locaties om elke avond een unieke sfeer te geven.

Zelfs 50 cent liefhebbers…

De muziekkeuze wordt omschreven als eclectisch, wat betekent dat er voor ieder wat wils zal zijn. Van disco tot elektronische beats, de belofte is dat zelfs fans van 50 Cent iets naar hun gading zullen vinden. Het doel van de avond is helder: mensen laten dansen, praten, en genieten van een gevoel van verbinding.

Barbuur’s initiatief is niet alleen een kans om te dansen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van het levendige Deurne. Het evenement is gratis, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die de avond wil meemaken.

Markeer vrijdag 26 april in je agenda, volg @barbuurdeurne voor de laatste updates, en bereid je voor op een nacht die je niet snel zult vergeten.