deurne-leeft-kalender-deurne-2024

De nieuwe 2024 Rivierenhof Kalender, die het hart van Deurne in beeld brengt, is nu beschikbaar, dankzij de onmisbare steun van lokale sponsors en de creatieve inspanningen van fotograaf Luc Van Malderen.

Deze kalender is meer dan alleen een verzameling van data en foto’s; het is een liefdesverklaring aan Deurne.

zegt Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging.

Met de hulp van onze gewaardeerde sponsors en de artistieke visie van Luc Van Malderen, brengen we een stukje van Deurne bij de mensen thuis.

Elke maand toont een prachtige foto, gekozen door Luc Van Malderen, die sinds 2001 zijn hart verloren heeft aan Deurne, met een bijzondere focus op het Rivierenhof-park. Als hoog sensitief persoon gebruikt Luc fotografie om de rijke emoties en schoonheid van Deurne vast te leggen, met een minimale en eerlijke bewerking die de echtheid van elke afbeelding garandeert.

Zonder sponsors… geen kalender, merci ondernemend Deurne!

De realisatie van deze kalender zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder de genereuze bijdragen van onze lokale sponsors, waaronder Apotheek Sequoia, Argenta Deurne Noord, Bakerville’s Deurne, Bar Kotee, Blanca Downtown, Café De Volksvriend, De Slaapboetiek, Den Witten Hert, Kasteel Rivierehof, KBC Deurne Centrum, Leemans Kredieten, Leonidas Deurne, Restaurant De Violin, Tip Top Traiteur, en TotaalNi. Hun steun was essentieel om de kalender tot leven te brengen.

Als extra ontvangt je GRATIS een dubbele foto en poster van Marc Verhaegen.

De opbrengst van de kalender gaat naar jeugdorganisatie Fleks, ter ondersteuning van hun belangrijke werk met jongeren in ons district.

Elke aankoop van deze kalender is een investering in de toekomst van onze jeugd.

benadrukt Hoeckx.

Wij nodigen iedereen uit om deze unieke kalender aan te schaffen en zo de pracht van Deurne het hele jaar door te ervaren, terwijl u een positieve bijdrage levert aan de toekomst van onze jongeren.

Praktisch

De prijs van de kalender is €10, en de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel. U kunt deze bijzondere kalender eenvoudig online bestellen via de link https://www.deurnecentrum.be/product/jaarkalender-deurne-2024/. Indien gewenst is er de optie om de kalender voor €5 extra te laten verzenden. Als alternatief kunt u kiezen voor gratis afhalen bij Leonidas Deurne of Bar Kotee.

Voor wie liever een directe aankoop doet, de kalender is vanaf maandag 4 december 2023 ook verkrijgbaar bij beide locaties. Bovendien zal de kalender beschikbaar zijn op de kerstmarkt op zondag 17 december.