deurne leeft sinterklaaszoektocht winkelcentrum gallifort deurne centrum alain hoeckx

Voor de kleinsten onder ons organiseert het district Deurne in samenwerking met Winkelvereniging Gallifort voor de tweede keer een Sinterklaaszoektocht.

Bedoeling is dat de kinderen een kijkje nemen in de verschillende winkeletalages om zo de locatie van Sinterklaas te achterhalen.

Zonder attributen kan de Sint niet aan de slag!

Sinterklaas is volop aan het winkelen in de straten van Deurne voor alle brave kindjes uit Antwerpen. De Sint is tijdens het winkelen in tien verschillende winkels voorwerpen verloren… stuk voor stuk cruciaal voor pakjesavond op 5 december!

Wij zijn fier dat Sinterklaas komt shoppen in Deurne, alleen jammer dat de goedheiligman al zijn spullen kwijt is. Hopelijk kunnen we rekenen op de kleinste inwoners uit ons district.

Aldus Alain Hoeckx Voorzitter van Winkelvereniging Gallifort.

Deelnemende winkels

  1. Hairroom Van Wauwe (Turnhoutsebaan 124)
  2. Taverne Ter Rivierenhof (Turnhoutsebaan 247)
  3. Decolet (Gallifortlei 120)
  4. WebKrunch (Gallifortlei 104)
  5. Contrast (Jan Peetersstraat 2)
  6. ’t Hieltje (Frank Craeybeckxlaan 89)
  7.  Euro Bowling (Ter Heydelaan 17)
  8.  Speelgoed 2000 (Turnhoutsebaan 44)
  9. Naaimachine Kliniek (Cogelsplein 38)
  10.  Flock Of Beauty (Cogelsplein 20)

Ook districsbestuur kijkt uit naar de komst van Sinterklaas

Districtsschepen voor Jeugd Elke Brydenbach:

Iedere keer opnieuw kijkt jeugdig Deurne reikhalzend uit naar de komst van de Sint. Het is een hele eer dat dit jaar de goedheiligman weer even tijd heeft gemaakt voor een passage door ons bruisende district. Onze jeugddienst heeft samen met de handelaars een zoektocht uitgestippeld. Plezier verzekerd!

De oplossing brengt je bij Sinterklaas

Als de kinderen samen met hun ouders alle locaties hebben bezocht ontdekken ze waar in Deurne ze Sinterklaas op 5 december (in’t echt!) kunnen ontmoeten. Ze krijgen dan ook een chocolade attentie en mogen op de foto met Sint en zijn zwarte Pieten.

Meer informatie & inschrijven voor de meet and greet met Sinterklaas en zijn zwarte Pieten hier: https://www.gallifortlei.be/sinterklaas/