deurne leeft koffie verheyen magazine deurne centrum johan verheyen amberes koffie

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij hebben een stevige kop koffie nodig als we ’s ochtends uit ons bed rollen. Een scheutje melk en zonder suiker – hoe drink jij ‘m het liefst? De geur van een pot vers gezette koffie neemt je mee op reis. Er is niks beter. Of wel?

Smaakvol district

In Deurne moeten ze het natuurlijk weer beter doen dan de rest, want dees is wel deurne hé! Koffie is in ons district dan ook een kunst op zich. Dat hebben we niet in het minst te danken aan Koffie Verheyen, al sinds 1958 een vaste waarde in de buurt en sinds 1923 in de koffie.

Ambachtelijke branderij

Zeg nooit zomaar koffie tegen een kopje Verheyen-koffie. De traag geroosterde, aromatische koffiebonen van deze lokale ambachtelijke koffiebranderij zetten al je zintuigen op scherp. De ruwe koffiebonen worden streng geselecteerd op basis van kwaliteit. Wist je trouwens dat de exacte samenstelling van de melanges overgeleverd wordt van vader op zoon?

Zoals jij alleen ‘m kan zetten

Of je nu gemalen koffie, verse bonen of handige pads verkiest, met Verheyen-koffie barst elke tas van de smaak en de aroma’s. Oh ja, binnenkort brengen ze ook nog eens volledig composteerbare capsules op de markt. Kwestie van smaak, verfijning én milieuvriendelijkheid in een zalige mix te gieten.

Korting, met liefde gebrouwen

Zin gekregen in een stevig kopje Verheyen-koffie? Gelijk heb je. Ga met deze advertentie naar de winkel van Koffie Verheyen en krijg 10% korting op je aankoop. Van zo’n aanbieding word je ook wakker, toch?

Koffie Verheyen, August Van de Wielelei 15
03 324 09 19  & www.koffie-verheyen.be

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: