deurne leeft reset david ketteridge ruggeveldlaan

Veel mensen roken, drinken af en toe een biertje of gebruiken in het weekend drugs met vrienden. Voor sommigen is het moeilijk om ermee te stoppen. Nee zeggen gaat steeds minder makkelijk.

Verslaving

Soms krijg je de drang niet meer onder controle en neemt de verslaving je over. Het kan iedereen overkomen en het gebeurt in alle lagen van de bevolking. Gelukkig is er in Deurne een manier om opnieuw de controle over je leven te krijgen.

De Reset-knop

Reset is een private verslavingskliniek die mensen helpt bij het zetten van de eerste stap naar een leven waarin de verslaving overbodig wordt. De eerste stap is het belangrijkst: toegeven dat er een probleem is. De daaropvolgende stappen zet je samen met een team van professionele therapeuten en verslavingsdeskundigen. Met de juiste hulp wordt het iets makkelijker.

Een nieuwe start

Reset is een dagkliniek waar je van maandag tot en met vrijdag aan jezelf werkt en ’s avonds gewoon thuis slaapt. Je volgt een intensief traject van minimaal vier weken. Daarin staan groepstherapie, individuele gesprekken, workshops en lezingen centraal staan. Reset organiseert naast sport ook andere activiteiten, want plezier is óók een essentieel onderdeel van een goed herstel.

Zet nu de eerste stap!

Het is zo verleidelijk om dingen uit te stellen tot morgen. Wil je van je verslaving af? Waarom neem je dan nu niet meteen de telefoon? Probeer het, je hebt niks te verliezen. Reset geeft via Deurne Magazine 25 gratis telefonische coaching sessies met David Ketteridge weg. Hij is dé verslavingsspecialist van de streek. Hij legt je haarfijn uit hoe het werkt en wat jij aan je verslaving kan doen.

Ben je klaar voor die eerste stap? Bel Reset en maak gebruik van de gratis 15 minuten coaching!

Reset, Ruggeveldlaan
03 345 80 70 & www.reset.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: