deurne leeft de slaapboetiek gevel borgerhout

’s Nachts spreken wij naar het schijnt elke taal – maar eigenlijk toch vooral: horizontaal. En dat is niet omdat wij van nature uit zo’n vaste slapers zijn.

Nee, het moet vast iets met onze matras te maken hebben. Elke avond kruipen wij weer met goesting onze beddenbak in. Donsdekentje erbij, kopje op het kussen en we zijn vertrokken. Hoe dat komt? Dat weten ze bij De Slaapboetiek als geen ander.

Zzzzzzzz…

Tussen Deurne Zuid en Deurne Noord vind je namelijk dé slaapspecialist van Antwerpen. Wanneer je binnenwandelt bij De Slaapboetiek, weet je niet wat je ziet. Meer dan 1.000 vierkante meter aan premium matrassen, kussens, donsdekens – maar ook zetelbedden, kleerkasten, kastbedden én relaxzetels! Een mens zou voor minder even gaan liggen.

Waar slapen een droom is

En het beste: eens je verliefd bent geworden op die zalige matras, is de kans groot dat je er binnen een week al op ligt te ronken.

Na 40 jaar in het vak weten ze hier hoe ze klanten tevreden moeten maken. Superkwaliteit, snelle levertijden, een service waar je wakker van wordt en een goeie scheut Deurnese eerlijkheid: daar begin je spontaan van te dromen.

Puur Belgisch

Hadden we al verteld dat het grootste deel van het assortiment bestaat uit 100% Belgische producten? Als familiebedrijf maakt De Slaapboetiek die keuze bewust. Zo weten ze perfect welke kwaliteit ze in huis hebben en houden ze de levertermijnen kort.

Oud bed of oude matras? Geen probleem!

Oh, en blijf vooral niet met je oude matras of bed zitten. Want dankzij de terugneemservice van deze slaapspecialist hoef jij je oude bed niet zelf weg te voeren – die nemen ze namelijk gewoon mee bij de levering van je nieuwe, zalige slaapmeubel.

Mag ik u kussen? Nee, pak dat van uzelf maar.

Klaar voor een nieuw bed? Waarom zou je daar stoppen? Duik in één klap ook eens in het aanbod aan kussens, dekbedden en overtrekken. Zo ben je helemaal gesteld voor een zalige nachtrust.

Zin om heerlijk onder de wol te kruipen, zoals we dat alleen in Deurne kunnen? Spring snel eens binnen bij De Slaapboetiek!

De Slaapboetiek, Stenenbrug 155-157
03 235 07 14 & www.slaapboetiek.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: