deurne leeft kasteel rivierenhof ontbijten corona staycation

Een staycation? Dáár hebben wij geen goesting in. Nee, geef ons maar wat zon, kabbelend water, een licht briesje, vriendelijke mensen, stevige cocktails en een schoon muziekje op de achtergrond.

Dat is de enige manier waarop wij de was en de plas achter ons kunnen laten. Geen zorgen aan ons hoofd, heel even niks geen stress: dát is vakantie.

Oh, zit dat zo?

Maar wacht eens even… Moeten we écht duizend kilometer in de auto of het vliegtuig zitten om vakantie te nemen? Want op die manier lukt dat maar een keertje per jaar! En daar komen wij niet mee toe! Gelukkig zijn we in Deurne gezegend met het Rivierenhof. Daar is het alle dagen verlof.

Genieten, genieten, genieten

Zon? Ja, als het meezit. Kabbelend water, een licht briesje, een lekker drankje en vriendelijke mensen? Die zijn hier al heel wat makkelijker te vinden. Zeker als je lekker gaat zitten op het terras van Kasteel Rivierenhof. Dé trekpleister voor rustzoekers, levensgenieters en smaakmakers. En dat allemaal op een boogscheut van uw voordeur.

Dát is pas een uitzicht!

Probeer het zelf maar eens. Kies bij Kasteel Rivierenhof een plaatsje binnen, in dat koninklijke interieur. Of geniet op het terras van een fenomenaal uitzicht op de vijver. Ondertussen bestel je iets lekkers van de kaart, met een fris of warm drankje on the side. De leuke bediening krijg je er hier gratis bij.

Een feest in stijl

Iets te vieren? Dat treft, want in het kasteel zijn er verschillende mooie feestzaaltjes te huur. Je ontvangt er al je gasten, terwijl de kinderen zich uitleven op de grote speeltuin vlakbij. Precies vakantie!

Wandelen zoals een echte kasteelheer

Zin om even helemaal tot rust te komen? Ga eens wandelen in het Rivierenhof en sluit je tochtje af met een lekker gerechtje of drankje in het kasteel!

Kasteel Rivierenhof, Turnhoutsebaan 244
03 324 21 00 & www.kasteel-rivierenhof.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: