deurne leeft fintro alfons schneiderlaan pascal tavernier

Grote dromen of net vervelende verrassingen? Het leven zit er vol van! De leuke dingen, daar krijg je geen genoeg van: een nieuwe auto, je eerste huis, een grote verbouwing… Maar aan de andere kant staan de dingen die je liever niet meemaakt: een ongeval met je wagen, een brand, …

Plannen worden projecten

Al die dromen zien ze bij Fintro Bank Deurne al meer dan 30 jaar over de vloer komen. Als bankier en verzekeringsmakelaars staan ze gezinnen en bedrijven bij in het verwezenlijken van hun grote plannen  en in het bieden van rust met verzekeringen die doen wat ze moeten doen.

Dertig jaar paraat voor de Deurnenaar

Al 3 decennia lang is de bank verankerd in het district. Ze hebben hier dan ook al véél dromen waargemaakt en honderden mensen uit de nood geholpen. Met de juiste oplossing, kan je écht gerust zijn. En dat is toch het belangrijkste.

Hoe is ‘t? Een belangrijke vraag!

Daarover kunnen de klanten van Fintro Deurne meespreken. “Ik had jullie al véél eerder moeten leren kennen”, dat horen de 6 medewerkers maar al te vaak. Klanten zijn hier nog écht belangrijk. Persoonlijk contact is de essentie van wat ze hier doen. Een fijn babbeltje en mensen die weten wie je bent, waar je van droomt en hoe ze jou daarbij kunnen helpen: kom dat nog maar eens tegen!

Kopje koffie? Tuurlijk dadde!

Benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat al warm en is bijzonder lekker.

Wie weet ga je wel naar buiten met het perfecte financiële plan voor al je grote dromen. Of stap je meer dan ooit vol vertrouwen in je splinternieuwe auto.

Fintro Deurne, Alfons Schneiderlaan 143
03 325 58 58 & www.fintro.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: