deurne leeft ariane van dooren advocatenkantoor ter rivierenlaan

Maak kennis met advocaat Ariane Van Dooren!

Als er iemand is met diepe wortels in Deurne, dan moet het wel Ariane Van Dooren zijn. Haar grootvader was vele jaren apotheker op de Gallifortlei, terwijl haar vader tientallen jaren zijn dokters- praktijk had op de Ter Rivierenlaan.

Of misschien ken je haar nog wel als schepen voor senioren, jeugd en cultuur in de districtsraad. Daar zetelde ze namelijk in tot in 2018. Deurnese roots? Die heeft Ariane bij de vleet.

Goeie raad is goud waard

Maar wat Ariane Van Dooren vooral heeft, is ijzersterk advies. Sinds 2002 is ze met haar advocatenkantoor gevestigd in het district. En hoewel haar cliënten van over het hele land komen, is ze ook in Deurne goed gekend. Haar persoonlijke en eerlijke aanpak staat als een huis. En als Ariane zich inwerkt in dossiers, doet ze dat tot in de kleinste details.

Bedrijf of particulier?

Het is dan ook geen verrassing dat veel van haar cliënten al jarenlang op haar vertrouwen. Bedrijf of particulier, dat maakt geen verschil, haar professionele aanpak geldt voor iedereen. Ze focust altijd op jouw belang en zal dat met verve verdedigen.

In de rechtbank of rond de tafel

Denk daarbij niet meteen aan procedures in de rechtbank. Die horen erbij als het moet. Maar de beste oplossingen worden vaak rond de tafel gevonden.

Zit je met problemen rond dossiers over huur, mede-eigendom, familierecht, invorderingen, contracten, verkeersrecht, schade of gaat het om aansprakelijkheid? Dan spring je best eens binnen bij advocatenkantoor Ariane Van Dooren.

Gratis eerste bespreking

Nood aan een advocaat? Verwijs bij het maken van je afspraak naar dit artikel en krijg een gratis eerste bespreking bij Meester Van Dooren!

Ariane Van Dooren, Ter Rivierenlaan 229
03 326 96 30 & www.advocaatvandooren.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: