deurne leeft webkrunch marketing gallifortlei jan van hove

We zeiden het al vóór de corona-epidemie: een goeie website of een straffe webshop zijn onmisbaar voor bedrijven. Nu de hele wereld steeds vaker in zijn kot kruipt, zijn die woorden nog belangrijker geworden. Meer nog: online verkopen is cruciaal voor de toekomst van onze ondernemers – klein én groot.

Shoppen op het www

Al voor corona zat online shoppen stevig in de lift. Maar het heeft wel een geweldige boost gekregen het voorbije half jaar. Iedereen koopt online en laat pakjes aan huis leveren. Een sterke webshop maakt het verschil. Klanten moeten makkelijk kunnen kiezen, bestellen én betalen. Alsof het niks is. En daar weten ze bij WebKrunch alles over.

Marketing voor elk scherm

WebKrunch is een online marketingbureau dat stevig geworteld is in Deurne. Een online watteuh? Wel, ze bouwen websites en webshops, lanceren online reclamecampagnes, adverteren op Facebook, zorgen dat bedrijven goed scoren in Google… En rond al die dingen geven ze ook nog eens boeiende opleidingen, vanuit hun kantoor in de Gallifortlei – of soms op verplaatsing in Kasteel Rivierenhof.

Online moogt ge ook gewoon uzelf zijn

Eerste stap: kennismaken, natuurlijk! Want ook online moet je jezelf niet anders voordoen dan je bent. Een goeie huisstijl ontwikkelen is belangrijk. Dan volgt de website, waarop klanten alle info vinden – of je webshop vol producten. Daarna kan je online reclame maken, via Google of sociale media. Kortom, WebKrunch heeft alles in huis om van jouw bedrijf een online success story te maken.

Benieuwd? Spring anders eens binnen op de Gallifortlei. Je kan het kantoor niet missen – ’t is knaloranje. 😉

WebKrunch, Gallifortlei 104
03 435 02 05 & www.webkrunch.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: