deurne leeft era housing geval era housing

Een eigen huis, een plek onder de zon… Of je nu 25 of 65 bent, die wijsheid geldt voor iedereen! Maar een eigen stek zoeken is vaak wat minder evident. Hoeveel kan je uitgeven? Zijn je woondromen realiseerbaar? En op wat moet je letten wanneer je op zoek gaat?

Geen district zo populair als Deurne

Deurne is in trek bij iedereen. De mooie, groene omgeving – en natuurlijk: de fijne mensen – is bijzonder gegeerd bij huizenzoekers. Geen wonder dat we in het district een van de beste makelaarskantoren van ’t Stad hebben!

Alles in huis voor je huis

Al 75 jaar lang helpen de makelaars van ERA Housing je bij de zoektocht naar de perfecte thuis. 26 jaar geleden sloten ze zich als eerste in België aan bij het ERA-netwerk. Maar er is meer: realistische schattingen, professionele ondersteuning bij verkoop, eerlijk advies… Bij deze Deurnese vastgoedmakelaar vind je het allemaal.

Welk type ben jij?

Als je een huis zoekt, moet je eerst weten wat je zoekt. Ben je een handige Harry die houdt van een doorleefd herenhuis, of ben je eerder het instapklare type dat wegdroomt bij een nieuwbouw? Wat je voorkeur ook is, bij ERA Housing zit er een specialist voor je klaar die je perfect begeleidt. Wist je trouwens dat dit kantoor ook nieuwbouwprojecten aanbiedt?

Eenmaal, andermaal: verkocht!

Dat je in dit kantoor een groep ambitieuze, resultaatgerichte makelaars vindt, dat is wel een understatement. Dat zeggen wij niet, dat zeggen de cijfers. 95% van hun portefeuille wordt verkocht. Maar liefst 50% van de panden wordt verkocht binnen de maand! Duizelingwekkend, als je het ons vraagt.

En de award gaat naar…

Wij zijn trouwens niet de enige die het succes van ERA Housing hebben opgemerkt. Tijdens de nationale ERA Awards sleepten ze de zilveren medaille binnen! En alsof dat nog niet genoeg was, namen ze de Award of Excellence mee naar huis, met een klantentevredenheidsscore van 9,2/10! Ja, met die cijfers mochten wij vroeger ook wel thuis komen.

Ge zijt een schat(ting)

Speciaal voor de lezers van Deurne Magazine heeft ERA Housing een verrassing in petto. Bel of mail het kantoor, verwijs naar het magazine en krijg een vrijblijvende schatting van je eigendom!

Era Housing, Ruggeveldlaan 751
03 360 85 30 & www.era.be

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: