Deurne leeft comfortmasters ter heydelaan gevel

Oooh, bij de titel hierboven beginnen we al te dromen. Stel je maar eens voor dat iemand simpelweg je vuile was kwam ophalen en dat hij daarna netjes gewassen én gestreken weer de kast in kon! Zélfs de meest vervelende kledingstukken! Maar de meeste dromen zijn…

Ja, de meeste dromen zijn?

… een kwestie van even rond te kijken in ons mooie district! Sinds 2008 is Deurne namelijk de thuis van ComfortMasters, met kantoren op de Ter Rivierenlaan en de Ter Heydelaan. Kwaad op je wasmand omdat ze wééral vol zit? Deze ijverige werkers bieden je een was- en strijkdienst die alle plooien glad strijkt.

Mag het ietsje meer zijn?

Tal van gezinnen en senioren doen wekelijks een beroep op ComfortMasters. Het zijn dan ook ontzettend vriendelijke mensen, die met plezier een extra inspanning leveren om jou tevreden te stellen.

Gratis ophaling van je was

Een klant liet eens vallen dat er wat weinig parking was aan het kantoor in de Ter Heydelaan. ComfortMasters riep prompt een gratis ophaaldienst in het leven, die je wasgoed bij je thuis komt oppikken! Alleen in Deurne zijn de mensen zo behulpzaam. In het ophaalpunt aan de Ter Rivierenlaan is trouwens voldoende gratis parking beschikbaar. ’t Is maar dat je het weet.

Koop die broek toch maar…

Als je nu denkt: “Ja, maar… Als ik mijn was en strijk laat doen, heb ik te weinig budget over om nog broeken te kopen”, dan ben je mis. Want comfort kan bijzonder betaalbaar zijn. Dat bewijzen ze bij ComfortMasters elke dag opnieuw.

Probeer het zelf eens!

Laat je dus eens goed in de watten leggen en neem een paar uurtjes vrij deze week. Bel ComfortMasters en hun gratis ophaaldienst staat binnenkort voor je deur!

Comfortmasters, Ter Heydelaan 59
04 74 81 95 83 & www.comfortmasters.be

Beelden: Stefan Lambrechts

Deurne Leeft Magazine: Editie december 2020

Dit artikel was een onderdeel van de allereerste editie van het magazine Deurne Leeft. Ontdek de andere artikels op onze website of bekijk de digitale versie van het magazine hieronder: