deurne leeft sint fredeganduskerk aangestraald

Na enkele jaren van stilte door de coronabeperkingen, keert het jaarlijkse kerstconcert terug naar Deurne. Op zondag 10 december 2023 om 15 uur zijn muziekliefhebbers hartelijk uitgenodigd in de Sint-Fredeganduskerk aan de Lakborslei om deel te nemen aan dit feestelijke evenement.

Voces Capituli: harmonie van kerstmuziek

Dit jaar wordt het concert uitgevoerd door het gerenommeerde vocaal ensemble Voces Capituli, onder leiding van Dirk Maes, met Jeroen Mariën aan het orgel. Opgericht in 2003 door leden van het Antwerps kathedraalkoor, is Voces Capituli bekend om hun sacrale muziek. Hun repertoire, dat zich richt op zowel liturgie als concerten, is in binnen- en buitenland geprezen.

Een concert voor een mooier Deurne

Bijzonder aan dit concert is dat de volledige opbrengst ten goede komt aan de restauratie van kunstwerken in de Sint-Fredeganduskerk. Dit initiatief benadrukt de betrokkenheid van de buurt bij het behoud van haar cultureel erfgoed.

Kaartverkoop en prijzen

Kaarten voor het concert zijn nu beschikbaar. In de voorverkoop kosten ze € 10,00 en aan de kassa in de kerk € 12,00. Bestellingen kunnen geplaatst worden bij Oosterlinck via 0495-23 07 82 of bij Roosen op 03-324 04 09.