deurne leeft bevrijdingsfeesten  gaan door

Om de bevrijding van Antwerpen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog te vieren, organiseert district Deurne het evenement ‘Deurne Bevrijd’. Van vrijdag 3 t.e.m. zondag 5 september 2021 vinden er dan heel wat feestelijkheden en activiteiten voor jong en oud plaats in Deurne.

Op vrijdag trapt het district af met een reeks afterwork concerten. Daarna kan je in het Rivierenhof terecht voor een licht-, klank- en lasershow. Op zaterdag maken de reuzen een optocht door Deurne. Zelf kan je naar een braderij, rommelmarkt of naar de modelstoomdagen. Op zondag sluit het feestweekend af met een familiedag voor jong en oud met een picknick, straattheater, workshops, muziek,…
Deurne Bevrijd wordt georganiseerd op vrijdag 3 september, zaterdag 4 september en zondag 5 september 2021.

Programma:

Vrijdag 3 september 2021

Om 22.00 uur wordt het weekend feestelijk geopend met een licht-, klank- en lasershow in het Provinciaal domein Rivierenhof. Voor de show zal de Lazy Jazz Men streetband het wachtend publiek opwarmen.

Zaterdag 4 september 2021

Om 14.15 uur vertrekt de Reuzenstoet, voorafgaand met een 30-tal oldtimers richting Deurne Noord. De stoet start op de parkweg aan het districtshuis en maakt een lus door Deurne Noord. De stoet is een organisatie van de vzw Reuzen van Deurne in samenwerking met het district.

Zaterdag 4 en zondag 5 september 2021

Op de Gallifortlei wordt op zaterdag een braderij en rommelmarkt georganiseerd door vzw Gallo. (meer info en inschrijven via gallovzw@gmail.com)
Op zondag wordt de braderij herhaalt. Zaterdag en zondag zullen ook de modelstoomtreintjes uitrijden in het Provinciaal domein Rivierenhof.

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/835919847036397/

Bron: district Deurne